Noul produs de creditare, Piraeus Business Express, poate fi solicitat si folosit pentru destinatii multiple. Utilizatorii produsului beneficiaza si de alte avantaje ale creditului, precum aprobarea rapida, acordata in decurs de o zi si simplificarea documentatiei necesare obtinerii sale, potrivit datelor publicate de banca.

Noul produs are o perioada de creditare de 12 luni, iar valoarea maxima a sumei acordate este de 80.000 lei. Suma contractata poate fi folosita intr-o transa sau mai multe, iar valoarea totala a creditului poate fi rambursata in una sau mai multe rate.

"Creditul Piraeus Bank Express prezinta caracteristici mixte preluate de la produsele corporate, precum cel al eligibilitatii dar si de la produsele segmentului de retail, precum aprobarea rapida si formalitatile simplificate", a declarat directorul de dezvoltare al segmentului de produse pentru IMM-uri din cadrul Piraeus Bank Romania, Georgios Kournavos.

Citeste si:

Grupul Piraeus este prezent, in afara Greciei, si in Bulgaria, Romania, Egipt, Albania si Serbia. Subsidiara romaneasca a grupului, Piraeus Bank Romania, a fost infiintata in anul 1995 (sub numele de Pater Credit Bank). Banca a fost asimilata de Piraeus Bank Group la mijlocul anului 2000. La 31 decembrie 2006, Piraeus Bank Romania detinea o retea 54 de sucursale pe intreg teritoriul tarii si avea active de aproape 1,93 miliarde lei (569,8 milioane euro). Institutia financiara controla 1,12% din piata romaneasca, fiind a 18-a banca din sistem, potrivit datelor bancii centrale.