BCR ofera posibilitatea alimentarii depozitelor oricand, fara penalizari

Banca Comerciala Romana (BCR) ofera posibilitatea de a alimenta depozitele la termen destinate persoanelor fizice, oricand, pe perioada de valabilitate a acestora, atat pentru depozitele deja constituite, cat si pentru cele noi, fara sa perceapa comisioane sau penalizari

Optiunea de acumulare ofera posibilitatea de a alimenta depozitul la termen constituit la BCR, oricand, operatiune care nu implica costuri sau penalizari pentru client si este disponibila atat pentru depozitele constituite deja la BCR, cat si pentru depozite noi constituite, potrivit datelor publicate de banca.

Cu cat depozitul este alimentat cu sume mai mari, cu atat dobanda platita de banca este mai mare. Daca depozitul a fost constituit cu optiunea de capitalizare a dobanzii la scadenta, atat depozitul cat si sumele cu care a fost alimentat pot constitui impreuna un nou depozit la termen. Astfel, clientul poate obtine o dobanda mai mare, prin incadrarea intr-o transa superioara.

Banca nu percepe comisioane pentru alimentarea depozitelor si nici in cazul retragerii de numerar dupa prima scadenta, din depozitele constituite pe o perioada de 12, 18 sau 24 de luni. Cuantumul minim al sumelor cu care pot fi alimentate depozitele la termen este de 100 lei/euro/dolari/franci elvetieni/GBP (Great Britain Pound).

BCR, membra a grupului Erste Bank, este cea mai mare banca din Romania, cu active de peste 14,6 miliarde euro. BCR are, in prezent, 501 sucursale si agentii, emite 23 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalate peste 1.300 bancomate (ATM) si 11.000 aparate pentru plata cu cardul la comercianti (POS).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
De unde vor pensionarii să fie luați bani pentru majorarea cu 40%
Setari Cookie-uri