Clienții MoneyGram pot de acum înainte să trimită și să primească bani în numerar în cele peste 140 de locații Arsis Trading din România.

MoneyGram International, Inc., lider mondial în industria financiară, care conectează comunitățile din toată lumea, anunță o nouă colaborare cu Arsis Trading SRL, cel mai mare retailer independent de telecomunicații din România, pentru a extinde accesul la opțiunile de transfer de bani la nivel național, cât și internațional, în întreaga țară.

Prin această colaborare, oricine poate trimite și primi bani folosind serviciile MoneyGram în locațiile Arsis din România. Toți cei care au nevoie de rapiditate și siguranță folosind serviciile de transfer de bani, au peste 140 de opțiuni fizice noi, în întreaga țară. Transferurile de intrare și ieșire în numerar sunt facilitate în moneda locală.

"Colaborând cu cel mai mare retailer independent de telecomunicații din România, MoneyGram își poate extinde prezența existentă, pentru a oferi clienților din România din ce în ce mai multe opțiuni fizice pentru a trimite și primi fonduri de la cei dragi, de oriunde din lume", a declarat Marius Dobrescu, Head of Sales MoneyGram pentru Europa de Sud. "Cum interesul companiilor pentru folosirea rețelei noastre globale este în creștere, suntem entuziasmați de interesul și cererea pentru serviciile noastre și de abia așteptăm să lucrăm cu Arsis pentru a extinde și facilita accesul la soluțiile noastre fintech în întreaga Românie."
În România, transferurile de bani, atât de intrare, cât și de ieșire, au înregistrat o creștere în ultimii ani. Potrivit Băncii Mondiale, în 2022, consumatorii din străinătate au trimis în țară peste 11 miliarde de dolari ca remitențe personale. În 2021, clienții din România au trimis peste 642 de milioane de dolari prietenilor și familiei din întreaga lume.

Ca unul dintre liderii transferului de bani din România, MoneyGram continuă să-și extindă prezența fizică în regiune, pentru a răspunde mai bine nevoile clienților săi și pentru a oferi o experiență cât mai comodă și mai ușoară și pentru transferurile de bani în numerar.
"Suntem încrezători că această colaborare va aduce beneficii semnificative atât clienților noștri care ne trec pragul în fiecare zi, cât și celor care doresc să trimită sau să primească bani la nivel mondial", a declarat Daniel Florea, Director General Arsis Trading SRL. "Ne propunem să consolidăm și să extindem prezența MoneyGram prin oferirea de servicii de înaltă calitate."

Colaborarea este deja activă, iar serviciile MoneyGram sunt disponibile în toate locațiile Arsis.

Despre MoneyGram International, Inc.

MoneyGram International, Inc. este o companie globală de tehnologie financiară care le permite consumatorilor și companiilor să transfere și să gestioneze bani în aproape toate țările din lume. Prin setul său extins de oferte fintech, MoneyGram oferă anual pentru milioane de consumatori posibilitatea de a trimite ușor bani acasă la familie și prieteni, de a stoca bani în portofele mobile și de a cumpăra, vinde și deține criptomonede pe aplicația sa, lider în industrie. Platforma transfrontalieră inovatoare a companiei le permite clienților să trimită fonduri direct în conturi bancare și portofele mobile sau să încaseze și să scoată bani în peste 135 de monede și numeroase criptomonede, prin intermediul uneia dintre cele mai mari rețele de distribuție de numerar din lume. Modern, mobil și bazat pe API, serviciul de remitere de bani de tip White Label al MoneyGram oferă, de asemenea, unora dintre cele mai importante branduri și organizații din lume, posibilitatea de a transfera fonduri către clienții lor din categoria consumatorilor persoane fizice. Cu sediul în Dallas, cunoscută pentru cultura sa corporatistă puternică la nivel global, MoneyGram a fost desemnată câștigătoare a premiului Top Workplaces USA timp de doi ani consecutivi, o distincție bazată în întregime pe opinia pozitivă a angajaților.

Despre Arsis Trading SRL

Cu peste 20 de ani de experiență pe piața IT&C din România, ARSIS s-a impus, prin seriozitate și calitatea serviciilor, ca unul dintre cei mai importanți retaileri interni. Această poziție a fost confirmată și consolidată începând din 2004 prin parteneriatul exclusiv cu Vodafone. Rețeaua ARSIS s-a extins constant în fiecare an, ajungând în 2022 la un număr de 140 de magazine în România. Calitatea, seriozitatea, prețurile corecte, experiențele plăcute de cumpărături, respectul pentru clienți și parteneri sunt doar câteva dintre atributele dobândite de compania noastră în peste 20 de ani de experiență. Toate aceste atribute dobândite și consolidate în mediul offline s-au dublat, la sfârșitul anului 2014, și în mediul online, odată cu lansarea www.arsis.ro. Astfel, am făcut pasul natural în mediul virtual, oferind clienților noștri posibilitatea de a se bucura de experiența ARSIS oriunde și oricând.

Sursa foto: arsis.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri