Clasele de asigurari care au inregistrat cresteri semnificative au fost asigurarile de daune pentru proprietati si bunuri, asigurarile auto, asigurarile echipamentelor electronice, precum si asigurarile de masini, utilaje si instalatii pentru cazurile de avarii accidentale, se mentioneaza in comunicatul de presa.

BCR Asigurari opereaza in sectorul asigurarilor generale printr-o retea cu 148 unitati teritoriale, prin care ofera persoane fizice si juridice o gama completa de produse.

BCR Asigurari are un capital social de 30 milioane lei.

Citeste si:

Banca Comerciala Romana SA (BCR) detine 60,90% din capitalul societatii de asigurare, Financiara SA controleaza 20,84% din actiuni, iar restul de 18,26% din capital este controlat de 7.441 de persoane fizice. Din conducerea consiliului de supraveghere al BCR Asigurari fac parte Helmuth Hintringer, in calitate de presedinte, si Martin Skopek si Jean Andronie, in calitate de membri.

BCR Asigurari a subscris, in primul trimestru al acestui an, prime brute in valoare de peste 214 milioane lei, in crestere cu 149% fata de aceeasi perioada a anului trecut, si a urcat pe pozitia secunda in clasamentul companiilor de asigurare. BCR Asigurari opereaza exclusiv in sectorul asigurarilor generale si are o retea de 171 unitati.