BCR Asigurari a afisat o crestere cu 85% a valoarii primelor brute subscrise in primul semestru din 2007 fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la 345 milioane lei (aproximativ 109 milioane euro), datorat dinamicii semnificative a segmentelor de asigurari generale.
Clasele de asigurari care au inregistrat cresteri semnificative au fost asigurarile de daune pentru proprietati si bunuri, asigurarile auto, asigurarile echipamentelor electronice, precum si asigurarile de masini, utilaje si instalatii pentru cazurile de avarii accidentale, se mentioneaza in comunicatul de presa.

BCR Asigurari opereaza in sectorul asigurarilor generale printr-o retea cu 148 unitati teritoriale, prin care ofera persoane fizice si juridice o gama completa de produse.

BCR Asigurari are un capital social de 30 milioane lei.

Banca Comerciala Romana SA (BCR) detine 60,90% din capitalul societatii de asigurare, Financiara SA controleaza 20,84% din actiuni, iar restul de 18,26% din capital este controlat de 7.441 de persoane fizice. Din conducerea consiliului de supraveghere al BCR Asigurari fac parte Helmuth Hintringer, in calitate de presedinte, si Martin Skopek si Jean Andronie, in calitate de membri.

BCR Asigurari a subscris, in primul trimestru al acestui an, prime brute in valoare de peste 214 milioane lei, in crestere cu 149% fata de aceeasi perioada a anului trecut, si a urcat pe pozitia secunda in clasamentul companiilor de asigurare. BCR Asigurari opereaza exclusiv in sectorul asigurarilor generale si are o retea de 171 unitati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri