Unicredit Leasing vrea sa finanteze achizitiile de masini ale Politiei Romane

Unicredit Leasing vrea sa finanteze, in 2007, programul de achizitii de autovehicule al Politiei Romane, in valoare de 150 milioane euro, si sa participe la inca trei licitatii pentru proiecte publice de retehnologizare in valoare de circa 50 milioane, a spus pentru NewsIn un oficial al firmei.

Compania Unicredit Leasing este pregatita sa finanteze proiecte publice in valoare totala de circa 200 milioane, atat cat reprezinta cele patru licitatii la care va participa in perioada imediat urmatoare si care consta in achizitii de autoturisme si in retehnologizare, a precizat sursa citata.

"Cea mai importanta licitatie este organizata de Inspectoratul General al Politiei Romane (IGP) si presupune finantari in valoare de 150 milioane euro, aceasta fiind licitatia pe care mizeaza Unicredit Leasing", a declarat reprezentantul Unicredit Leasing. Celelalte trei licitatii care insumeaza, cumulat, circa 50 milioane euro urmeaza sa fie organizate de Ministerul de Interne, Ministerul Transporturilor si Ministerul Comunicatiilor si presupun investitii in retehnologizare.

Licitatia organizata de IGP vizeaza finantari pentru achizitia de autoturisme, autospeciale si autovehicule si va fi organizata la sfarsitul lui septembrie sau in luna octombrie.

Compania a inregistrat o valoare a totala a bunurilor finantate de 220,31 milioane de euro in prima jumatate a anului 2007, in crestere cu 23% fata de rezultatele cumulate ale companiilor UniCredit Leasing Romania si HVB Leasing Romania in acelasi interval din 2006.

Din data de 5 ianuarie 2007, activitatea societatii de leasing HVB Leasing Romania IFN SA a fost integrata in companie ce opereaza in Romania sub umbrela brandului Unicredit Leasing, noua companie purtand numele de Unicredit Leasing Corporation IFN SA, prin aliniere la brandul Unicredit Leasing.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri