Imprumutul este acordat in lei, euro si franci elvetieni, si se poate fi utilizat pentrru cumpararea, construirea sau modernizarea unui imobil, precum si pentru refinantarea creditelor atrase de la alte banci.

’Imbunatatirea conditiilor de creditare pentru produsele ipotecar imobiliare deja existente in portofoliul Piraeus Bank Romania aduce avantaje evidente consumatorului.Am urmarit ca prin imbunatatirile operate sa oferim solutii de creditare din ce in ce mai bune si analiza de piata ne-a confirmat prezenta pe primele locuri in topul celor mai avantajoase credite imobiliar-ipotecare cu dobanda fixa in primul an’’, a declarat Catalin Parvu, director general retail banking si operatiuni, Piraeus Bank Romania.

Dobanda fixa aplicata in prezent este de 8,5% la creditele in lei, 5,8% la finantarile in euro si 4,4% pentru imprumuturile atrase in franci elvetieni. Dupa primele12 luni, dobanda devine variabila si revizuibila din trei in trei luni, in functie de evolutia ratelor interbancare pe termen de trei luni pentru moneda in care s-a atras creditul (BUBOR, EURIBOR si LIBOR pentru franci elvetieni).

Oferta actuala a Piraeus Bank Romania pe segmentul creditelor ipotecar - imobiliare este diversificata si cuprinde: creditul cu dobanda variabila, creditul cu dobanda fixa in primul an precum si creditul cu 0% dobanda primele sase luni si perioada de gratie de 3 ani la rambursarea principalului.

Citeste si:

Piraeus Bank Romania este prezenta in 39 din cele 41 de judete ale tarii. Banca are 30 de sucursale in capitala, in timp ce in tara are 50 de unitati.

Activele administrate de Piraeus Bank Romania au ajuns la 1,75 miliarde euro la jumatatea acestui an, in crestere cu 210% fata de iunie 2006, iar valoarea totala a imprumuturilor acordate a avansat cu 230% pana la 1,4 miliarde euro in intervalul iunie 2006 - iunie 2007.

Piraeus Bank Romania, subsidiara romaneasca a grupului financiar elen Piraeus, a fost infiintata in anul 1995 (sub numele de Pater Credit Bank). Banca a fost asimilata de Piraeus Bank Group la mijlocul anului 2000.