BCR deruleaza in perioada 22 octombrie - 31 decembrie o campanie promotionala pentru mai multe categorii de credite cu garantii reale acordate populatiei, si anume pentru Maxicredit Super (credit de nevoi personale cu ipoteca), Camin Super (creditul imobiliar) si Rezidential Super (creditul ipotecar).

In plus, banca va pune in aplicare, in premiera, conceptul de a rasplati fidelitatea clientilor, prin aplicarea unor dobanzi mai mici la aceste credite decat in cazul clientilor standard.

In cazul Maxicredit Super BCR (EUR) dobanda, in prezent, este de 7,4%. In cadrul campaniei promotionale dobanda scade la 6,95% pentru clientul standard in timp ce pentru clientul fidel BCR dobanda este de numai 6,45%.

La creditul imobiliar Camin Super BCR (EUR) nivelul standard al dobanzii, in prezent, este de 6,2%. In perioada campaniei dobanda se reduce la 5,8% pentru clientul standard in timp ce clientul fidel BCR beneficiaza de o dobanda redusa cu inca 0,5 p.p. respectiv de 5,3%.

In cazul creditului ipotecar Rezidential Super BCR (EUR) nivelul standard al dobanzii este, in prezent, de 6,2%. In cadrul campaniei dobanda pentru clientul standard este de 5,8% in timp ce pentru clientul fidel BCR dobanda scade la 5,3%.

Clientii fideli BCR sunt aceia care in momentul solicitarii creditului si-au incasat, de cel putin 2 luni, salariul/pensia intr-un cont curent deschis la BCR.

Clientii standard sunt considerati clientii care in perioada Campaniei solicita unul din creditele promovate.

BCR, membra a Grupului Erste, este o banca universala fiind cea mai importanta institutie bancara din Romania si gestionand active de peste 16 miliarde de EUR. Banca ofera intreaga gama de produse si servicii, avand in prezent 528 sucursale si agentii in intreaga tara in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori.

Banca pune la dispozitia clientilor o oferta complexa de produse si servicii bancare, inclusiv servicii de Internet banking si e-commerce, emite 23 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de ATM – aproape 1.400 de aparate si de terminale electronice operationale la comercianti pentru plata cu card -11.000 de POS.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Manea (BCR): Metodologia de calcul a IRCC ar trebui modificata