Piraeus Bank a lansat un nou credit pentru IMM-uri

Piraeus Bank Romania a lansat creditul Overdraft pentru intreprinderile mici si mijlocii (IMM) cu o cifra de afaceri anuala cuprinsa intre 30.000 si 5.000.000 euro, care au conturi deschise la Piraeus Bank Romania.

Banca acorda imprumuturi ce reprezinta cel mult 30% din cifra de afaceri anuala a companiei solicitante, pe o perioada de 12 luni, cu posibilitate de prelungire. Creditul poate fi acordat in lei, euro, dolari sau franci elvetieni.

"Piraeus Overdraft este conceput pentru a permite o gestionare eficienta a cheltuielilor curente ale companiei, fie ca acestea reprezinta plati catre furnizori, productie, servicii sau datorii catre stat, precum si asigurari sociale", au precizat reprezentantii bancii.

Banca nu percepe comision pentru suma neutilizata din creditul acordat si ofera utilizatorului posibilitatea sa diminueze valoarea sumei imprumutate si implicit a dobanzii prin tranferarea incasarilor in contul deschis la Piraeus Bank Romania.

Beneficiarii Piraeus Overdraft pot utiliza facilitatea de credit prin intermediul serviciului de internet banking, fara a mai fi necesara deplasarea la banca pentru efectuarea platilor curente.

Piraeus Bank Romania este membra a grupului financiar Piraeus Bank, care are in acest moment 574 de sucursale in Grecia, Albania, Romania, Bulgaria, Serbia, Egipt, New York, Londra si Ucraina. Activele grupului au atins in primul semestru al acestui an 37,2 miliarde euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri