Raiffeisen Bank acorda credite pre-aprobate clientilor existenti, cu un comportament bun de plata, acestia putand obtine sume suplimentare platind aceeasi rata lunara.

"Avem peste doua milioane de clienti persoane fizice si a sosit timpul sa-i recompensam pe cei mai buni si fideli dintre clientii nostri. Ei vor putea obtine credite mai mari, mai rapid si mai usor", a afirmat vicepresedintele Diviziei Retail din cadrul bancii, Razvan Munteanu.

La optiunea clientului, acesta poate obtine un credit mai mare prin majorarea ratei lunare, nivelul fiind stabilit in functie de capacitatea de rambursare.

Banca stabileste suma ce poate fi obtinuta, termenul de rambursare, valuta creditului, costul acestuia si trimite clientului "cec-ul de fidelitate" impreuna cu toate informatiile despre creditul pre-aprobat. Clientul beneficiaza de suma pre-aprobata in maxim 24 de ore, dupa ce se prezinta cu cec-ul si cartea de identitate la banca.

"Cei care vor beneficia primii de aceste facilitati sunt clientii cu un istoric relevant pentru noi si un comportament bun de plata", a spus, la randul sau, Madalina Teodorescu, director Aria Credite Persoane Fizice.

Potrivit acesteia, banca intentioneaza sa extinda acest tip de credite pre-aprobate.

Raiffeisen Bank are peste doua milioane de clienti de retail, dintre care peste 125.000 de IMM-uri si peste 4.700 de companii mari si medii. Reteaua de bancomate a bancii in Romania a ajuns la 866 de unitati, si cea de aparate de plata cu cardul la comercianti (POS) a ajuns la 6.800 de aparate.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si