Credit Europe Bank Romania lanseaza un produs de finantare a nevoilor legate de activitatea firmelor mici si mijlocii (IMM), chiar si pentru refinantarea altor credite, iar suma maxima finantata este de pana la 35% din cifra de afaceri a firmei.

"Total IMM" este un credit pentru nevoi nenominalizate dedicat firmelor mici si mijlocii, care pot beneficia de o perioada de finantare de pana la 60 de luni, cu posibilitatea de a rambursa imprumutul in rate lunare egale, se arata in comunicatul Credit Europe Bank.

Pentru sume de pana la 350.000 lei banca nu solicita documente justificative, iar in cazul creditelor de pana la 100.000 lei, clientii cu performante financiare bune pot obtine imprumutul fara garantii materiale.

Beneficiarii eligibili pentru un astfel de credit sunt companiile stabile din punct de vedere financiar, care au experienta in domeniu de cel putin un an si nu sunt inregistrate cu credite restante sau cu incidente in Centrala Incidentelor de Plati.

Credit Europe Bank Romania, membra a grupului FIBA, are peste 400.000 clienti persoane fizice si societati comerciale pe care ii deserveste printr-o retea de peste 100 de sucursale, agentii si puncte de lucru.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
LEMS a inregistrat o crestere de 17% in primul semestru din 2019