Millennium Bank Romania a lansat un pachet de servicii care include un cont curent in lei, cu dobanda de 7,5% pe an, card de debit atasat contului curent si acces gratuit la Internet banking si centru de informatii.

Suplimentar, clientii care isi incaseaza salariul in contul curent aferent pachetului "Exclusiv" beneficiaza de reduceri de pret la alte produse precum descoperit de cont (overdraft), credite, carduri de credit, servicii de retragere sau depunere de numerar la bancomat fara comision.

Millennium Bank Romania a acordat din octombrie 2007, momentul intrarii pe piata romaneasca, si pana la sfarsitul anului trecut credite in valoare de 37 milioane euro si a acumulat pierderi mai mici decat estimase, de 25,9 milioane euro. Potrivit planului initial, pierderile pe anul trecut erau estimate la 29 milioane euro. Acesta mai prevedea pierderi totale de 140 milioane euro pana la trecerea pe profit in 2011, respectiv de 45 milioane euro in 2008, 41 milioane euro in 2009 si 25 milioane euro in 2010.

Millennium Bank a anuntat investitii de aproximativ 295 milioane euro in dezvoltare de la intrarea pe piata din Romania pana in 2011. In acest an, banca si-a anuntat intentia de a-si dubla numarul de unitati deschise in Romania, de la 40 de sucursale si agentii la sfarsitul anului trecut.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si