ABN Amro Bank Romania ofera prin serviciul Preferred Banking un instrument financiar cu capital garantat (Capital Protected Digital Note - CPDN), bazat pe indexul DAXGLOBAL BRIC®, dedicat clientilor cu venituri ridicate.

Noul instrument oferit de ABN Amro Bank prin ABN Amro Securities Romania este un instrument de investitii personalizat.

Indicele DAXGLOBAL BRIC® este compus din 40 de companii din Brazilia, Rusia, India si China, principalele piete emergente. Fiecare tara este reprezentata de zece companii, cele mai mari din punct de vedere al capitalizarii si cu cel mai mare nivel de lichiditate din punctul de vedere al volumului zilnic tranzactionat.

ABN Amro va organiza pe 8 aprilie un seminar la Bucuresti, in colaborare cu Galeria Apolo, care va prezenta celor interesati detalii legate de investitiile in antichitati. Prezentarile ABN Amro vor continua pe 9 aprilie la Cluj si pe 10 aprilie la Constanta, aceste evenimente fiind organizate in colaborare cu Vinexpert.

Preferred Banking este un serviciu bancar din clasa premium, oferit de ABN Amro Romania clientilor cu venituri ridicate. Pentru a avea acces la acest serviciu, clientul trebuie sa transfere lunar in cont cel putin 5.000 euro, reprezentand venituri din salariu sau venitul din alte investitii. De asemenea, beneficiaza de serviciile Preferred Banking clientii care ruleaza in total cel putin 50.000 euro prin ABN Amro, reprezentand investitii sau pasive.

ABN Amro Bank Romania este subsidiara de pe piata romaneasca a ABN Amro NV, o banca cu active totale de 1.120 miliarde euro la jumatatea lui 2007 si 4.500 de unitati in 53 de tari.

ABN Amro a fost achizitionata in octombrie 2007 de consortiul format din Royal Bank of Scotland, Fortis si Santander pentru aproximativ 70 miliarde euro, iar diferitele segmente de activitate ale ABN Amro urmeaza sa fie impartite intre cele trei banci. Activitatile desfasurate de banca in Romania vor fi preluate pe parcurs de Royal Bank of Scotland.

ABN Amro este prezenta in Romania din noiembrie 1995 si activeaza in 15 orase.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Setari Cookie-uri