"La nivelul BCR, incurajam contractarea de credite ce au ca destinatie investitiile imobiliare in euro, avand in vedere procesul de convergenta la moneda europeana", a spus directorul executiv al directiei de credite de retail din cadrul BCR, Monica Boerescu.

BCR percepe o dobanda de 4,95% pe an, fixa in primele 6 luni, urmata de o dobanda de 7,95% pe an fixa in urmatoarele 12 luni pentru creditele imobiliare si ipotecare in euro Camin Super BCR si Rezidential Super BCR. Dupa aceasta perioada de 18 luni cu dobanda fixa, in conditii promotionale, dobanda devine variabila. La creditele imobiliare variaza in functie de dobanda de referinta a BCR, iar la creditele ipotecare - in functie de rata de referinta EURIBOR la 6 luni.

Pentru creditele contractate in perioada ofertei promotionale, BCR nu percepe comisioane lunare pe toata perioada de creditare.

Citeste si:

Oferta promotionala a bancii este completata de asigurarea intregului pachet de produse si servicii asociat creditelor imobiliare si ipotecare, promovat prin cele 22 de centre pentru credite de investitii imobiliare - Centrum2 Imobiliar – din toata tara.

BCR, membra a grupului austriac Erste, gestioneaza in prezent active de peste 17,5 miliarde euro, operand prin 583 de sucursale si agentii. Banca are o retea de peste 1.500 de bancomate (ATM) si 13.000 de aparate pentru plata cu cardul la comercianti (POS).