"Dorim sa redirectionam clientii de la ghiseele casieriilor la ATM-uri pentru ca le este mai simplu si mai convenabil-beneficiaza de acces 24 ore din 24 si de comision zero la plati facturi si rambursari de rate", a declarat directorul executiv al Directiei Carduri din cadrul BCR, Igor Zganjer.

BCR a semnat aproape 160 de conventii de plata a facturilor de la ATM cu societati de telefonie fixa si mobila, companii furnizoare de internet, operatori de televiziune prin cablu, societati de asigurari, leasing, de apa si canal, de distributie de energie electrica si gaze. In prezent, banca gestioneaza peste 430.000 de optiuni de plata.

Numarul tranzactiilor la bancomatele BCR a crescut cu aproape 8% la sfarsitul lui martie 2008 comparativ cu martie 2007, ajungand la aproximativ 5 milioane de operatiuni. De asemenea, valoarea retragerilor de numerar de la ATM-uri a crescut cu peste 26%, pana la circa 1,2 miliarde de lei.

Citeste si:

BCR are peste 1.550 de bancomate disponibile si mai mult de 13.400 de terminale electronice operationale la comercianti.

UPC Romania ofera servicii de televiziune prin cablu si prin satelit, internet si telefonie fixa digitala. In prezent, UPC are peste 1,3 milioane de clienti in aproximativ 200 de orase.