Piraeus Bank spune ca a depus declaratiile cu contributiile de asigurari sociale

Piraeus Bank Romania a dezmintit acuzatia de luni a presedintelui Casei Nationale de Pensii, potrivit careia banca nu a depus declaratia nominala privind contributia de asigurari de stat, si a precizat ca demersul a fost facut in termenul prevazut de lege, arata un comunicat remis de banca.

"Piraeus Bank Romania a depus declaratiile nominale privind contributiile de asigurari sociale ale angajatilor in termenul prevazut de lege", se arata in comunicat.

Reprezentantii Piraeus au precizat ca, in ultima zi a termenului stabilit, contravaloarea obligatiei datorate pentru luna martie a fost retinuta si virata catre bugetul asigurarilor sociale si fonduri speciale, deschis la Trezoreria Municipiului Bucuresti.

Presedintele Casei Nationale Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale (CNPAS), Mariana Campeanu, a mentionat, luni, o lista a "firmelor serioase" ce nu au depus, totusi, la timp declaratiile de asigurari sociale, pe care figura si Piraeus Bank, alaturi de Volksbank, Spitalul Universitar, Distrigaz, Orange si RATB.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
TransferGo lansează o nouă opțiune: creștere de 25% a tranzacțiilor
Setari Cookie-uri