Piraeus Bank Romania a dezmintit acuzatia de luni a presedintelui Casei Nationale de Pensii, potrivit careia banca nu a depus declaratia nominala privind contributia de asigurari de stat, si a precizat ca demersul a fost facut in termenul prevazut de lege, arata un comunicat remis de banca.

"Piraeus Bank Romania a depus declaratiile nominale privind contributiile de asigurari sociale ale angajatilor in termenul prevazut de lege", se arata in comunicat.

Reprezentantii Piraeus au precizat ca, in ultima zi a termenului stabilit, contravaloarea obligatiei datorate pentru luna martie a fost retinuta si virata catre bugetul asigurarilor sociale si fonduri speciale, deschis la Trezoreria Municipiului Bucuresti.

Presedintele Casei Nationale Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale (CNPAS), Mariana Campeanu, a mentionat, luni, o lista a "firmelor serioase" ce nu au depus, totusi, la timp declaratiile de asigurari sociale, pe care figura si Piraeus Bank, alaturi de Volksbank, Spitalul Universitar, Distrigaz, Orange si RATB.


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Banking in stil american: Hans Klemm, prezent "botezul" First Bank