Business Development Team (BDT), unul dintre dealerii marcilor Ford si Mazda din Romania, a infiintat o societate de leasing, aceasta urmand sa devina operationala cel mai probabil in toamna acestui an, a declarat agentiei Mediafax directorul de marketing al BDT, Liliana Andronache. Andronache a precizat ca ideea infiintarii propriei companii de leasing s-a concretizat in 2003, cand a fost infiintata Carlex International. La acel moment, insa, proiectul s-a dovedit a fi prea ambitios in comparatie cu dimensiunea afacerii derulate de BDT.

"In conditiile actuale, in care piata cunoaste o dinamica spectaculoasa, am decis sa relansam activitatea de leasing, de data aceasta sub un nume deja cunoscut in piata, BDT Leasing", a precizat oficialul companiei.

In acest an, BDT a comercializat 212 autoturisme si 174 vehicule comerciale, in jur de 85% fiind achizitionate in sistem leasing.

"Cu toate ca in prezent colaboram cu mai multe firme de leasing, speram ca activitatea de finantare promovata in cadrul grupului sa dinamizeze vanzarile la circa 850 de unitati la finele anului si sa reduca timpul de raspuns pentru astfel de solicitari", a adaugat Andronache.

BDT ofera si servicii de buy-back, 25% din vehiculele noi vandute in acest an fiind rezultatul unor astfel de contracte.

Business Development Team activeaza ca dealer Ford din 1993. Compania are ca principal obiect de activitate vanzarea de autoturisme noi, vanzarea de autoturisme second-hand, cat si vanzarea de piese si accesorii Ford si Mazda.

Potrivit datelor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA), in primele cinci luni, pe piata romaneasca au fost comercializate 2.303 autovehicule Ford si 175 Mazda.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Mazda CX-5 a fost cel mai vandut model al japonezilor anul trecut