Romanian International Bank a scumpit dobanzile la creditele in lei

Romanian International Bank (RIB) a majorat, de astazi, cu 1,5 puncte procentuale dobanzile variabile practicate la creditele in lei pentru populatie cu termen de rambursare de peste un an si cu 1 punct procentual pentru creditele in lei contractate de firme, indiferent de termenul de rambursare, a anuntat banca, citeaza NewsIn.

Dobanda anuala practicata de banca pentru creditele in lei acordate populatiei pe o perioada cuprinsa intre un an si cinci ani se ridica la 15,5%, se arata in comunicat. Pentru creditele contractate pe o perioada mai mare de cinci ani, banca percepe o dobanda anuala de 16,5%.

Pentru firme, dobanda perceputa de banca la creditele pe termen scurt, de pana la un an, a crescut la 14,5% pe an, iar pentru creditele contractate pe o perioada cuprinsa intre 1 si 5 ani, banca percepe o dobanda anuala de 15,5%. Firmele care contracteaza un imprumut pe o perioada mai mare de cinci ani, platesc o dobanda de 16,5% pe an.

Romanian International Bank, cu capital majoritar american, activeaza pe piata romaneasca din anul 1998 si are in prezent o retea de 33 de unitati, dintre care 14 in Bucuresti.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri