"Dialogul si consultarea permanenta cu autoritatile vor fi una dintre prioritatile mele si aici vom avea in vedere valorificarea experientei substantiale pe care grupul ING a dobandit-o deja in domeniul administrarii fondurilor de pensii la nivel international", a declarat Emilia Bunea (foto).

Noul sef al ING Fond de pensii, leader pe piata pensiilor obligatorii, isi propune consolidarea pozitiei in piata prin servicii care sa ii ajute pe clienti sa inteleaga cat mai bine noul sistem si printr-un management al investitiilor.

"Statisticile oficiale arata ca un procent destul de mare dintre persoanele nou intrate in sistem nu au ales in mod voluntar un fond de pensii private si in consecinta au fost distribuite aleatoriu", a mai spus Bunea, care a adaugat ca ING Fond de Pensii isi propune sa continue procesul de informare a noilor participanti despre beneficiile pensiilor private.

Citeste si:

Emilia Bunea are 39 de ani si lucreaza in cadrul companiei ING din septembrie 2007, pe pozitia de director financiar al ING Asigurari de Viata.

Anterior pozitiei ocupate la ING, Bunea a ocupat functia de vicepresedinte si director financiar al Interamerican Romania.

ING Fond de Pensii, cel mai mare jucator de pe piata pensiilor private obligatorii (pilon II), avea 1,4 milioane de clienti la sfarsitul lui august, care corespunde unei cote de piata de 33,2%.