„Lansarea noilor produse de depozit urmeaza in mod firesc strategia noastra in ceea ce priveste sustinerea companiilor IMM. Daca initial am oferit clientilor nostri produse de creditare, atat de capital de lucru cat si pentru investitii, si am lansat Pachetul operational „e-discount IMM”, acum a sosit momentul sa ne intregim oferta de produse de economisire prin lansarea gamei de depozite „Optim IMM” dedicata IMM-urilor” a declarat Mustafa Cavusoglu, Director Marketing IMM, Credit Europe Bank (Romania) S.A.

Gama de depozite Optim IMM (Optim IMM si Optim Plus IMM) ofera posibilitatea clientilor IMM sa beneficieze de noi modalitati de economisire folosind o serie de maturitati flexibile, cu dobanzi dintre cele mai mari de pe piata. De asemenea, depozitele Optim IMM isi pastreaza rata de dobanda fixa pe toata perioada pana la scadenta, clientii putand opta pentru prelungirea automata a acestora.

Depozitele Optim IMM si Optim Plus IMM sunt produsele perfecte pentru toate companiile IMM ce dispun de capital neinvestit si care nu isi doresc doar sa-si pastreze banii in siguranta, ci sa ii si multiplice. Suma minima de constituire a depozitelor este de 2.000 RON sau 1.000 EUR/USD, depozitele constituindu-se doar in baza documentelor juridice ale firmei. Depozitele sunt garantate de stat, in limita plafonului comunicat de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar.

Credit Europe Bank (Romania) S.A., membra a grupului FIBA, asigura o gama larga de produse si servicii catre peste 400,000 de persoane fizice, IMM-uri si corporatii, prin intermediul unei retele alcatuite din 115 de sucursale, agentii si puncte de lucru – retea mereu in dezvoltare, precum si prin alte canale alternative: bancomate, POS si servicii de internet banking.