Tuturor celor care au 1001 idei de afaceri, 1001 idei de parteneriate, 1001 idei de investitie, BCC le recomanda Creditul 1001 oportunitati, oferit in conditii flexibile privind destinatia finantarii oferite si garantiile solicitate. Valoarea maxima a sumei care poate fi obtinuta este de 1.000.000 lei sau echivalent in moneda de acordare, iar perioada de creditare poate ajunge pana la 120 de luni.

Creditul 1001 Oportunitati este una dintre cele mai bune solutii financiare de creditare oferite de Banca Comerciala Carpatica agentilor economici care deruleaza afaceri viabile. Avantajele in contractarea acestui credit constau in conditiile flexibile de acordare a imprumutului, garantiile solicitate, precum si faptul ca se poate acorda pentru diverse nevoi nenominalizate.

Creditul 1001 oportunitati se acorda in leu, euro sau dolari, iar valoarea maxima imprumutata poate fi de 500.000 lei (sau echivalent in moneda de acordare), pentru clientii IMM, sau de 1.000.000 lei (sau echivalent in moneda de acordare) pentru clientii incadrati de catre BCC in
categoria corporatii.

Citeste si:

Perioada de creditare este de 60 luni pentru creditele garantate cu Contract de Asigurare incheiat cu o societate de asigurari agreata de banca si, respectiv, 120 luni pentru creditele acordate utilizand celelalte variante de garantii.
Campania de promovare a Creditului 1001 Oportunitati se va incheia la sfarsitul lunii noiembrie.

Banca Comerciala Carpatica pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de produse si servicii, oferite prin intermediul retelei teritoriale de 241 de unitati.