Absolventa a Facultatii de Constructii din Bucuresti, Rodica Chisca are o experienta de peste 12 ani in asigurari, ultima functie detinuta fiind cea de director general la companiei de asigurari IRASIG.

In primavara acestui an, de pe pozitia de director general Fata Asigurari a fost cooptat in cadrul companiei EUROINS Romania domnul Anghel Burghila, reputat specialist in domeniul asigurarilor agricole. In cadrul companiei, Anghel Burghila ocupa functia de Director Asigurari Agricole. EUROINS Romania si-a propus sa devina lider al pietei de asigurari agricole din Romania, in acest sens recrutand in ultima perioada, in intreaga tara, o suma de specialisti in acest domeniu.

"In anul 2009 ne vom atinge unul din obiectivele noastre ambitioase, fixate in urma cu 5 ani, accederea in Top Ten. In acest sens a fost necesara intarirea echipei cu specialisti recunoscuti din piata asigurarilor. In toti acesti ani EUROINS Romania a inaintat treapta cu treapta in clasamentul companiilor de asigurari, datorita viziunii si curajului de a refuza o atitudine de follower", a declarat Bogdan Stan, CEO EuroIns Romania.

Pentru anul 2009 motorul principal al dezvoltarii companiei EUROINS Romania vor fi unitatile de tip franciza. Deschis in anul 2008 pentru piata asigurarilor din Romania, sistemul are un caracter de noutate, desi in Europa Occidentala este frecvent intalnit>>.