"Desi s-a mers pe o dezvoltare accelerata pana acum, vom continua prin a perfectiona sistemul si prin a oferi noilor unitati tot suportul de care au nevoie. Calitatea serviciilor oferite clientilor este foarte importanta, chiar o prioritate in acest moment", considera Andreea Rizea, Manager Dezvoltare Retea Francize.

Pentru anul 2009 motorul principal al dezvoltarii companiei EuroIns Romania vor fi unitatile de tip franciza. Lansat in anul 2008, pentru piata asigurarilor din Romania, sistemul are un caracter de noutate, desi in Europa Occidentala este frecvent intalnit.

EuroIns Romania a inregistrat in primul trimestru al anului 2008 prime brute in valoare de 91.334.580 lei, cu o crestere de 26% fata de perioada similara a anului precedent.

Citeste si:

Asigurarile de mijloace de transport terestru – CASCO au o pondere de 34% in portofoliul EuroIns. Asigurarile de incendiu si calamitati naturale au insumat aproape 2,5 milioane lei iar cele de raspundere civila generala peste 1,7 milioane lei.

In perioada urmatoare EuroIns se va axa pe dezvoltarea asigurarilor agricole, a celor de sanatate dar si pe crearea de noi produse pentru a face fata cererilor cat mai variate ale clientilor.