Libra Bank a anuntatca din luna februarie va crea o retea proprie de aparate pentru plata cu cardul la comercianti (POS), care va facilita plata cumparaturilor prin intermediul cardurilor bancare de catre clienti.

Implementarea proiectului este realizata in parteneriat cu procesatorul de carduri Provus Service Provider SA.

In dezvoltarea retelei si a facilitatilor oferite, Libra Bank are in vedere mai ales segmentele sale principale de piata - profesiile liberale si IMM-urile.

Reteaua POS a Libra Bank va permite posesorilor de carduri Visa si MasterCard, indiferent de banca emitenta, sa aiba acces la fondurile proprii, iar comerciantii vor putea sa opereze tranzactii, sa tipareasca rapoarte la schimbul de tura si chitante, sa mentina inventare si sa deconteze tranzactiile zilei.

Libra Bank este certificata de Visa si MasterCard sa ofere servicii de acceptare a cardurilor la terminalele electronice de transfer de fonduri la puncte de vanzare (EFTPOS). Sistemul EFTPOS permite tranzactii cu SmartCard-uri (carduri prevazute cu cip) si carduri standard (cu citire a benzii magnetice) si efectueaza autorizarea online a tranzactiei, prin linie telefonica sau conexiune GPRS.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Setari Cookie-uri