Acest produs ce poate fi emis atat sub sigla MasterCard cat si sub sigla Visa, a fost creat din dorinta de a oferi beneficii speciale unor clienti speciali. Limita de credit generoasa de pana la 135.000 lei, acces in locatii VIP din aeroporturi prin intermediul Priority Pass, un pachet complex de asigurari.

In plus, prin intermediul programelor de beneficii Premium Collection oferite in parteneriat cu MasterCard si Visa, detinatorii de card pot beneficia de tratamente preferentiale, discounturi si servicii speciale in intreaga lume.
.
CardAvantaj de la Credit Europe Bank (Romania) este primul card de credit cu utilizare nationala si internationala ce ofera detinatorilor sai avantajul cumparaturilor cu plata in rate si bonus pentru fiecare tranzactie efectuata in tara sau in strainatate.

Cumparaturile cu plata in rate sunt valabile in reteaua de magazine partenere Credit Europe Bank. Reteaua Credit Europe Bank numara 118 sucursale si agentii, 205 de ATM-uri si peste 8.500 POS-uri instalate la comercianti.