Cele trei noi pachete sunt Confort, Electronic si Gold. De aceste pachete pot beneficia si entitati precum fundatii, asociatii, federatii, societati comerciale apartinand organizatiilor si institutiilor politice si obstesti, asociatii de proprietari, asociatii de locatari, biserici, partide politice si sindicate.

Printre facilitatile oferite prin intermediul noilor pachete se numara comision de administrare 0 pentru orice cont curent deschis de catre o societate, dobanzi preferentiale pentru depozitele constituite, dobanzi de depozit pentru lichiditatile in lei din conturile curente.

La pachetele Electronic si Gold, clientii beneficiaza de o reducere de 50% fata de tariful standard, la efectuarea ordinelor de plata prin intermediul serviciului OTPdirekt, iar cei care se incadreaza in conditiile prevazute de reglementarile interne in vigoare, pot beneficia si de o reducere de pana la 10% din comisionul standard perceput in mod obisnuit de catre banca, pentru tranzactiile efectuate prin POS.

OTP Bank Romania, subsidiara locala a celui mai mare grup bancar din Ungaria, a inregistrat in primul trimestru al acestui an pierderi de 725 milioane forinti (circa 2,5 milioane euro), dupa ce reusise sa treaca pe profit in ultima parte a anului trecut.

OTP Bank are operatiuni in Romania, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ukraina, Slovacia, Serbia. OTP Group are un portofoliu de aproximativ 12 milioane de clienti, in 9 tari, prin intermediul a 1.500 de unitati teritoriale, a retelei de ATM-uri si prin sistemul de canale electronice.