Intesa Sanpaolo Bank, parte a grupului Intesa Sanpaolo, a lansat un depozit cu dubla garantare a economiilor, indiferent de suma plasata. Depozitul Intesa Sanpaolo Uno este parte a unui proiect global de sustinere si încurajare a economisirii fiind lansat simultan in toate tarile in care grupul este prezent.
Intesa Sanpaolo Uno este un depozit la termen cu scadenta la 12 luni (1 octombrie 2010), ce va putea fi contractat doar in luna septembrie a acestui an. Prin acest depozit economiile beneficiaza de o dubla garantare, atat prin Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar in limita a 50.000 de euro pe de o parte si integral, direct de catre grup, indiferent de suma depusa.

"Intesa Sanpaolo este in prezent unul dintre cele mai solide grupuri financiare din lume, cu un grad de lichiditate ridicat, iar volumul economiilor incredintate de clientii nostri in valoare de 1.000 miliarde euro este mai mare decat al creditelor acordate", a declarat Riccardo Parasporo, Chief Business Officer (CBO) in cadrul Intesa Sanpaolo Bank.

Noul depozit beneficiaza de o dobanda anuala fixa de 9% pentru lei, respectiv 4% pentru euro. Suma minima care poate fi economisita este de 1.000 lei, respectiv 1.000 de euro, iar acest tip de depozit poate fi constituit doar din sume nou depuse si care nu provin din lichidari ale altor conturilor existente, deschise la Intesa Sanpaolo Bank.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
TBI Bank: Creditarea online a explodat după startul pandemiei
Setari Cookie-uri