Seful RBS Romania paraseste banca pentru a prelua conducerea diviziei din Grecia

Peter M. Weiss, CEO-ul RBS Romania si-a incheiat mandatul de patru ani la conducerea bancii si va fi inlocuit, incepand cu luna octombrie 2009, de Johan Gabriels, dupa obtinerea aprobarii din partea Bancii Nationale a Romaniei. Peter Weiss va prelua, in viitorul apropiat, pozitia si responsabilitatile de CEO al RBS in Grecia.
Peter M. Weiss (foto) activeaza in Romania din anul 2005, timp in care a condus relatiile de afaceri cu clientii institutionali, corporatii si persoane fizice

Inainte de a ajunge la conducerea RBS Romania a ocupat functia de presedinte al ABN Amro Grecia, iar acum se va duce tot la RBS Grecia.

Johan Gabriels are o experienta de 20 de ani si anterior a detinut pozitii de management financiar si general atat in domeniul financiar-bancar, cat si in FMCG.

Viitorul CEO al RBS Romania a lucrat in numeroase tari si in organizatii precum Arthur Andersen, Mars (Olanda, Rusia, Franta), PepsiCo (Franta, Italia, Spania), CapitalOne (Statele Unite, Marea Britanie) si, de asemenea, RBS.

RBS Romania este parte a Royal Bank of Scotland Group Plc, care, la inceputul acestui an, a scos la vanzare 15 subsidiare si sucursale.

ABN Amro Romania a devenit Royal Bank of Scotland (RBS) in data de 15 octombrie 2008, dupa ce banca olandeza ABN Amro a fost achizitionata in octombrie 2007 de consortiul format din Royal Bank of Scotland, Fortis si Santander pentru aproximativ 70 miliarde euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri