Consilierul premierului, Mihai Seitan, va fi numit secretar de stat la Ministerul Muncii

Actualul consilier al primului ministru pe probleme sociale, Mihai Seitan, va fi numit secretar de stat la Ministerul Muncii, au declarat oficiali prezenti la intalnire, scrie NewsIn.
"Ministrul Pogea ne-a spus ca il va numi astazi (vineri n.r.) in functia de secretar de stat la Ministerul Muncii", au afirmat oficialii.

Mihai Seitan a declarat ca va accepta numirea in noua functie, apreciind ca este persoana cea mai indicata pentru ocuparea acestui post, in conditiile in care a coordonat activitatea ministerului ca adjunct al fostului ministru PD, Gheorghe Barbu, in guvernul Tariceanu I.

In acea perioada, Seitan era si presedinte al Casei Nationale de Pensii.

"Eu am mai coordonat activitatea acestui minister si mi-am facut foarte bine treaba. Cunosc tot ce se intampla in Ministerul Muncii", a spus Seitan.

Ministrul interimar al Ministerul Muncii, Gheorghe Pogea, a confirmat ca il va propune pe Mihai Seitan, actualul consilier pentru probleme sociale al primului ministru, pentru functia de secretar de stat in Ministerul Muncii.

"Mihai Seitan cunoaste foarte bine activitatea acestui minister si cred ca este cea mai buna propunere pe care putem s-o facem pentru cea de-a treia pozitie de secretar de stat la Ministerul Muncii", a afirmat Pogea.

Din vechea echipa de secretari de stat de la Ministerul Muncii au mai ramas Mariana Nedelcu si Valentin Mocanu, dupa ce trei secretari de stat ai PSD si-au depus demisiile.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri