Laurențiu Ciocîrlan, unul dintre cei mai cunoscuţi bancheri de investiţii din România pentru managementul unora dintre cele mai importante listari la Bursa de Valori Bucuresti și fost Managing Partner al EquiLiant Capital, a devenit consilierul personal al lui Darian Vicol, fondatorul retailer-ului roman de fashion Made By Society.

“Voi fi consilierul personal al lui Darian, iar rolul meu este să îl sprijin atât pe el, cât și echipa managerială în definirea strategiei de extindere în străinatate și în atragerea unui investitor care să facă posibilă accelerarea acestei expansiuni. Planul meu este să susțin acest efort de dezvoltare prin asigurarea capitalului și prin urmărirea disciplinată a principalelor direcții strategice”, declară Laurențiu Ciocîrlan.

Made By Society este un brand autohton de streetwear ce deţine un lant de concept-store-uri în Romania, Anglia (Londra) si Bulgaria (Sofia). Made by Society se numără printre cei mai performanţi retaileri din punct de vedere al cifrei de afaceri pe metru pătrat din ţara noastră. Din 2018, compania a deschis 20 magazine în centre comerciale din România, 2 magazine în Sofia (Bulgaria) şi 1 magazin în Londra (Marea Britanie).

Citește întreaga știre pe Retail.ro.

Sursa foto: Made by Society/ Vagabond Studio

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri