ProCredit Bank prelungeste cu 6 luni termenul stabilit pentru completarea si actualizarea datelor de identificare a clientilor, conform modificarilor aduse prin Regulamentul BNR nr. 16/09.2009 cerintelor stabilite prin Regulamentul nr. 9/2009 privind cunoasterea clientelei in scopul prevenirii spalarii banilor si finantarii terorismului.
Astfel, ProCredit Bank solicita clientilor sai, atat persoane fizice, cat si persoane juridice, sa se prezinte in oricare dintre sucursalele sau agentiile bancii pana in data de 13 aprilie 2010 pentru a isi actualiza sau confirma datele de identificare. In caz contrar, Banca poate restrictiona, pana la solutionarea cererii, accesul la conturile detinute de catre clienti.

Regulamentul BNR nr. 9/2008, modificat prin Regulamentul BNR nr. 16/09.2009, stabileste obligativitatea solicitarii de catre banca, pentru identificarea clientilor persoane fizice, a urmatoarele informatii: nume, prenume, dupa caz, pseudonimul, data si locul nasterii, cod numeric personal sau un alt element unic de identificare similar, domiciliul si resedinta, dupa caz, date de contact (numar de telefon, fax, adresa posta electronica), cetatenia, ocupatia si numele angajatorului ori natura activitatii proprii, functia publica importanta detinuta, in cazul clientilor care sunt rezideti in strainatate, daca este cazul, si numele beneficiarului real, daca este cazul.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri