Inainte de a se alatura echipei locale a asiguratorului, Stefan Vancek (foto) a coordonat echipele comerciale ale Generali PPF Holding, unul dintre cei mai importanti jucatori ai pietei de asigurari din Europa Centrala si de Est, Ceska Poistovna Slovacia, companie situata pe locul al treilea in topul companiilor de asigurari de pe piata slovaca si QBE, unul dintre cei mai importanti 25 de asiguratori la nivel mondial.

„Noua pozitie din Romania reprezinta cu siguranta o mare provocare, mai ales in contextul economic in care ne aflam. Am mare incredere in profesionalismul si expertiza echipei din Romania si cred ca impreuna ne vom indeplini cu succes obiectivele, in aceasta perioada dificila.”, a declarat Stefan Vancek.

De cetatenie slovaca (42 de ani), Vancek a ocupat din mai 2008 functia de director dezvoltare afaceri la Generali PPF Holding in Cehia, iar intre 2005 si 2008 a fost director general adjunct pentru vanzari la Ceska Poistovna, in Bratislava, Slovacia.

Anterior, din 2002 pana in 2005 a ocupat functia de director executiv vanzari in cadrul companiei QBE, in Slovacia.

„Stefan Vancek, noul membru al echipei din Romania vine cu experienta relevanta in domeniul asigurarilor, acumulata in Slovacia si Cehia, doua piete cu un model similar Romaniei, dar situate pe o treapta avansata de dezvoltare. Expertiza sa va fi foarte importanta in eforturile Generali Asigurari de a optimiza procesele de marketing si vanzari”, a declarat Marie Kovarova, CEO al Generali Asigurari.

De asemenea, a urmat cursuri de specializare in domenii precum analiza financiara, administrare de active si management in asigurari.

Vancek este absolvent al Facultatii de Inginerie Civila din cadrul Universitatii Tehnice Slovace.

Generali Asigurari este parte a grupului international Generali, unul dintre cele mai vechi grupuri de asigurari din lume. Cu o intrerupere in perioada comunista, compania este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1835.

Astazi, reteaua teritoriala a Generali Asigurari este compusa din 91 de agentii si puncte de lucru, iar portofoliul companiei include in prezentoate tipurile de asigurari.

La nivel mondial, Generali Group este unul din liderii sectorului de asigurari, cu o experienta de 178 de ani in domeniul asigurarilor. Generali Grup are 476 companii consolidate, peste 60 de milioane de clienti in intreaga lume si peste 84 000 de angajati.