Polita de asigurare acopera urmatoarele riscuri: pierderea involuntara a locului de munca, incapacitatea temporara de munca si invaliditatea totala si permanenta.

Asigurarea complexa este oferita clientului in momentul semnarii contractului de credit.

Indemnizatia de asigurare este platita de catre BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group SA. In cazul producerii evenimentului asigurat se acopera pentru invaliditate totala si permanent soldul total al creditului la data aparitiei evenimentului.

De asemenea, pentru incapacitate temporara de munca, valoarea a 6 totaluri lunare de plata pe eveniment si nu poate depasi valoarea a 24 totaluri lunare de plata pe intreaga durata a asigurarii.

Pentru pierderea involuntara a locului de munca, se acopera valoarea a 9 totaluri lunare de plata pe eveniment si nu poate depasi valoarea a 24 totaluri lunare de plata pe intreaga durata a asigurarii.

Suma asigurata in cazul invaliditatii totale si permanente, a incapacitatii temporare de munca si a pierderii involuntare a locului de munca reprezinta valoarea creditului oferita clientului, mentionata in contractul de credit. Asigurarea complexa nu exclude asigurarea de deces pentru creditat, care este, in continuare, oferita gratuit.

Creditul poate fi acordat pe o perioada de pana la 10 ani, suma maxima fiind de 20.000 de euro echivalent in lei.

“Dobanda fixa si rata lunara fixa pe toata perioada de creditare ofera o protectie adecvata la eventualele fluctuatii ale dobanzii pe tot parcursul creditului. Oferta se caracterizeaza si printr-o limita maxima de creditare foarte generoasa - printre cele mai mari de pe piaTa - si printr-un nivel de dobanda atractiv in aceasta perioada. La toate acestea se adauga si protectia veniturilor prin produsul de asigurare complexa atasat creditului”, a declarat Stefan Coroianu, director executiv al directiei credite retail din cadrul BCR.

BCR ofera o dobanda de 14.25%/an fixa pe toata perioada de creditare (pentru clientii cu istoric in relatia cu BCR - isi incaseaza salariul intr-un cont curent deschis la BCR, au avut un comportament bun de plata, etc)