Licentiat al Academiei de Studii Economice din Bucuresti si absolvent “Magna Cum Laude” al Programului MBA Romano-Canadian, specializarea Finante, George Ciobanasu (foto) va asigura conducerea activitatii de Corporate Banking din cadrul Bancii Comerciale Carpatica.

Principalele obiective de management ale noului director general adjunct urmaresc cresterea competitivitatii bancii si dezvoltarea portofoliului de clienti companii, printr-o oferta de produse si servicii de calitate.

Ciobanasu a lucrat anterior la Banca Transilvania, Bancpost si Millennium Bank. El a a condus reteaua de unitati Bancpost din Bucuresti, iar la Millennium Bank Romania s-a ocupat de managementul portofoliului de clienti IMM si Corporate.

La inceputul acestei luni, consiliul de administratie al bancii l-a numit pe Nicolae Surdu in functia de director general, in locul lui Nicolae Hoanta, care ocupa si functia executiva, aproband totodata o conducere dualista a bancii, prin directorat si consiliu de supraveghere.

De asemenea, Viorel Grigore, membru in consiliul de administratie al Bancii Carpatica (BCC), va ocupa functia de presedinte interimar al bancii, in locul lui Nicolae Hoanta.

In primele noua luni din 2009, BCC a inregistrat un profit brut de circa 6 milioane lei, in crestere de patru ori fata de rezultatul obtinut in intervalul similar al anului trecut, potrivit datele preliminare prezentate recent de banca.

Adio bonusuri pentru sefii Bancii Carpatica?