Gilles Zeitoun a fost numit in functia de director general al Cetelem Romania, parte a grupului financiar BNP Paribas Personal Finance.

Grupul financiar BNP Paribas Personal Finance si-a stabilit strategia de dezvoltare valabila pe termen mediu si lung pentru Europa Centrala si de Est, iar in acest context, managementul Cetelem Romania urmeaza sa fie preluat de catre Gilles Zeitoun, care a ocupat pana in prezent functia de director general adjunct in cadrul companiei.

Gilles Zeitoun il inlocuieste pe Daniel Boaje, al carui mandat s-a incheiat.

“Decizia de numire a domnului Zeitoun in functia de director general al Cetelem Romania a fost luata avand in vedere noua strategie de dezvoltare pe care BNP Paribas Personal Finance o are in regiune”, a declarat Louis-Michel Duray, director pe Europa Centrala si de Est si presedinte al Consiliului de Adiminstratie Cetelem IFN.

Gilles Zeitoun a absolvit Ecole Polytechnique din Paris, iar din 1994 este angajat al Cetelem Franta.

In perioada 1994-septembrie 2008 a ocupat mai multe functii de conducere in cadrul grupului Cetelem, respectiv: director al departamentului Scoring si Expert System Cetelem Franta, director de risc, director Fuziuni si Achizitii, membru in Comitetul Director al Cetelem Franta.

In toamna anului 2008, Gilles Zeitoun a fost numit director general adjunct al Cetelem Romania.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Miruna Senciuc, numita CEO BNP Paribas Personal Finance Romania