Posesoarele cardului Libra Jolie beneficiaza de reduceri speciale cuprinse intre 3% si 25% in peste 150 de locatii partenere (clinici medicale si stomatologice, centre de sanatate si infrumusetare, sali de fitness, magazine de haine pentru femei si copii, accesorii si lifestyle).

Pe de alta parte, posesoarele cardului de credit Libra Jolie platesc o dobanda formata din indicele ROBOR plus o marja de 8%, limita de creditare este de 6 salarii lunare nete, iar perioada de gratie este de 56 de zile, pentru platile efectuate la comercianti.

„Prin specificul sau, cardul Libra Jolie celebreaza feminitatea in toate formele sale, adresand aspiratiile de baza ale femeii contemporane, strans legate de mentinerea sanatatii si a frumusetii si de cultivarea unui stil de viata armonios. De asemenea, cardul Libra Jolie este un produs creat in urma parteneriatului de succes pe care Libra Bank il are cu sistemul medical din Romania si speram ca acest card va constitui un imbold pentru utilizatoarele sale de a se preocupa de sanatatea lor cu aceeasi deschidere cu care merg la cumparaturi”, a declarat Alina Papa, directorul diviziei de Marketing si Comunicare din cadrul Libra Bank.

Cardul Libra Jolie este disponibil si in varianta card de debit, in acest caz clientele fiind scutite de comision de administrare pentru intreaga sa perioada de valabilitate.