Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti SA va plati in acest an prime de 1,39 milioane lei companiei Astra pentru servicii de asigurare a constructiilor impotriva tuturor riscurilor, potrivit anuntului de atribuire al institutiei.

Contractul a fost atribuit asiguratorului Astra in 26 martie 2010, in urma unei licitatii deschise la care a mai participat un asigurator, acesta fiind al treilea an consecutiv in care Astra asigura acest risc, scrie NewsIn.

In 2009, prima de asigurare platita de Aeroportul International Henri Coanda a fost de 1,28 milioane lei, iar polita a fost emisa tot de Astra.

Astra Asigurari a inregistrat anul trecut o valoare a primelor brute subscrise de 795,8 milioane lei (187,8 milioane euro), in crestere cu 22% fata de 2008, potrivit rezultatelor preliminare.

Societatea Astra Asigurari este controlata de grupul Nova Trade, al lui Dan Adamescu, cu o detinere de 72,68% din actiuni, iar grupul austriac Uniqa are o participatie de 27%, pentru care a platit 10 milioane euro in 2005.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si