Alpha Bank Romania a lansat Alpha 2010, depozitul ce ofera posibilitatea clientilor de a economisi in lei, euro sau dolari pentru o perioada de 2010 ore (84 de zile).

Dobanda este fixa pana la scadenta depozitului, 8,50% pe an pentru depozitele constituite in lei, 4% pe an pentru cele in euro si 3,50% pentru cele in dolari.

Constituirea unui depozit Alpha 2010 este gratuita, iar retragerea sau depunerea de numerar precum si administrarea contului curent aferent beneficiaza de comision 0%.

De asemenea, clientii primesc un card Alpha Card Visa Electron, fara taxa de emitere si administrare si au posibilitatea de a utiliza in mod gratuit Alpha Click, serviciul de Internet Banking al Alpha Bank, cu ajutorul caruia pot efectua toate operatiunile bancare de oriunde din lume si oricand.

Clientii ce constituie depozite in valoare de 10.000 euro sau echivalent, beneficiaza de emiterea unul card netranzactional Alpha Club prin intermediul caruia au acces la facilitatile oferite prin reteaua magazinelor partenere.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Dupa ani de criza, economia Greciei incepe din nou sa respire