BRD Finance, divizia de credite de consum a BRD-Groupe Societe Generale, in parteneriat cu MOL Romania, lanseaza o promotie pentru orice autoturism achizitionat prin finantarea companiei in cadrul programului de stimulare a innoirii parcului auto 2010 (15 martie - 30 noiembrie 2010), direct din reteaua nationala de show-room-uri partenere.

Promotia se adreseaza tuturor clientilor persoane fizice si persoane fizice autorizate care semneaza un contract de credit auto BRD Finance (Credit Compact Remat sau Credit Premium Remat) in scopul achizitionarii unui autoturism nou prin programul de stimulare a innoirii parcului auto 2010, depunand toate documentelor necesare obtinerii creditului la sediul dealer-ilor parteneri BRD Finance, conform procedurii de acceptare a finantatorului.

Printre conditiile de eligibilitate pentru aceasta promotie se numara o valoare a creditului de minimum 15.000 de lei, pe o perioada de minimum 24 luni, in conditiile prezentarii a cel putin un tichet Remat si a achitarii ratei lunare pana la data scadenta.

Clientii vor putea beneficia de promotie prin intermediul cardurilor de carburant MOL Green, emise de MOL Romania, primite in momentul semnarii contractului de credit. In termen de maximum 10 zile lucratoare de la data scadenta, dar nu mai devreme de 10 zile lucratoare de la data achitarii ratei lunare a creditului auto, BRD Finance alimenteaza cardurile clientilor cu 4 transe lunare egale in valoare individuala de 200 lei pentru fiecare dintre cele 4 plinuri de carburant realizate numai in reteaua de benzinarii MOL.

BRD Finance IFN, membra a diviziei de servicii financiare specializate din cadrul grupului Societe Generale, se afla pe piata din Romania din 2004 si are in portofoliu de credite de consum, carduri de credit, credite auto sau credite de nevoi personale.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Cati bani scoatem in plus pentru un plin de carburant