Piraeus Bank Romania va trece la tehnologia cu cip in cazul a peste 100.000 de carduri de credit si de debit pana la sfarsitul anului, tehnologie care ofera un nivel mai mare de securitate comparativ cu cardurile traditionale cu banda magnetica, a anuntat banca.
Proiectul include toate tipurile de carduri emise de Piraeus Bank Romania - cardurile de credit Piraeus Visa Classic si Visa Exclusive Gold si cardurile de debit Visa Shop & Cash - si vizeaza atat detinatorii actuali de carduri, cat si pe noii solicitanti, se arata in comunicat.

"Proiectul de inlocuire a cardurilor cu banda prin cele cu memorie cip vine in continuarea procesului prin care toate ATM-urile si POS-urile proprii au fost adaptate la noua tehnologie EMV inca de la inceputul anului 2009", a declarat managerul de operatiuni carduri al bancii, Oana Tanasescu.

La sfarsitul lunii martie 2010, Piraeus Bank Romania avea 254 bancomate (ATM-uri) si 1.002 de aparate pentru plata cu cardul la comercianti (POS-uri).

Nnumarul cardurilor de debit si de credit emise de Piraeus Bank Romania a ajuns la 102.498 de unitati la sfarsitul lui martie 2010, in crestere de 12% fata de aceeasi perioada din 2009.

Piraeus Bank Group are in prezent 872 de sucursale in Grecia, Albania, Bulgaria, Romania, Serbia, Ucraina, Egipt, Cipru, New York si Londra.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri