Banca precizeaza ca rescadentarea nu presupune costuri suplimentare (taxe ori comisioane) pentru clienti si ii indeamna pe aceia dintre ei care au sau estimeaza ca vor avea dificultati de rambursare a imprumuturilor sa apeleze la cei peste 700 de consilieri BCR pentru a primi sfaturi si sprijin pentru re-esalonarea creditelor, arata NewsIn.

"In perioda urmatoare ne asteptam la un numar crescut de solicitari de sprijin venite din parte clientilor nostri afectati de diminuarea veniturilor lunare, in special angajatii din sectorul public. Oferim in mod proactiv solutii de re-esalonare a creditelor pentru toti clientii care au sau estimeaza ca vor avea dificultati de rambursare", a declarat directorul responsabil de creditele de retail din cadrul BCR, Stefan Coroianu.

BCR gestioneaza active de peste 16,4 miliarde euro si are in prezent o retea de 668 de unitati de retail, pentru populatie si microintreprinderi, precum si 48 de centre de afaceri corporate, dedicate in special IMM-urilor si companiilor mari.

BCR emite 25 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de ATM si POS, respectiv peste 2.000 de bancomate si circa 17.000 de terminale electronice operationale la comercianti pentru plata cu card.