Deniss Rousset, francezul care a coordonat cea mai mare fuziune din industria locala a asigurarilor, in urma careia a rezultat Groupama Asigurari, isi incheie mandatul de director general al companiei in luna septembrie, urmand ca functia sa fie preluata de Sanda Nicoara.
Dupa incheierea mandatului din Romania, Denis Rousset (foto) va prelua in aceasta toamna functia de chief controller la nivelul grupului francez.

Succesoarea sa, Sanda Nicoara, este in prezent director operatiuni si director general adjunct al Groupama Asigurari. Ea va prelua oficial functia de conducere a asiguratorului local dupa ce mandatul acesteia va primi avizul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA). In perioada septembrie - noiembrie, Denis Rousset va asigura preluarea progresiva a responsabilitatilor aferente functiei de catre Sanda Nicoara.

“Groupama Asigurari va continua procesul de consolidare si dezvoltare conform strategiei trianuale urmarind atingerea punctului de breakeven in 2011 si profitabilitatea in 2012. Am incredere in colegii pe care i-am intalnit in Romania si alaturi de care am dezvoltat un proiect atat de ambitios pe piata romaneasca. Munca depusa in ultimii ani a facut din Groupama Asigurari unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata, cu un portofoliu de produse noi, o retea comerciala si o organizare performata precum si o imagine din ce in ce mai puternica”, a declarat Denis Rousset, director general al Groupama Asigurari.

Groupama Asigurari a fost creata in urma fuziunii dintre BT Asigurari si Asiban si a integrarii structurii de vanzari a OTP Garancia, Groupama Asigurari. Compania rezultata in urma unei fuziuni de peste jumatate de miliard de euro este parte a unuia dintre cele mai puternice grupuri internationale de asigurari si servicii finaciare din Europa, cu peste 16 milioane de clienti si 39.000 de angajati, la nivel global.

In 2009, compania a raportat venituri de 17,4 miliarde de euro (in crestere cu 7% fata de anul 2008) si un rezultat net de 620 milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri