Compania americana Yahoo a localizat saptamana aceasta homepage-ul si in Romania, intr-un format ce agrega stiri din mai multe surse din presa autohtona, pagina fiind o versiune “mai saraca” a Yahoo.com.
De site se ocupa o singura persoana, conform lui Mihai Fanache, manager al MediaCafe, agentie ce se ocupa de vanzarea spatiilor publicitare ale site-urilor Yahoo in Romania.

Acesta nu este decat un prim pas intr-un sir de localizari de produse ale Yahoo in Romania, explica managerul MediaCafe. “Nu putem sa incepem sa localizam produse mai complexe, fara a avea Yahoo.ro. Urmeaza lunile viitoare si alte localizari”, a declarat el, pentru wall-street.ro, anterior.

Yahoo intra astfel in concurenta, din ce in ce mai puternic, cu Google, care a deschis la finalul anului trecut un birou local. Inaugurarea lui a coincis cu localizarea serviciului Google Street View.

Ce parere aveti de Yahoo.ro? Considerati ca va atrage trafic important?
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri