Pentru cine nu este la curent cu noile fusiuni din lumea telefoniei mobile, HP a achizitionat cu ceva timp in urma compania Palm, rezultand o serie noua de telefoane si dispozitive, evident sub marca HP. Unul dintre acestea este HP Veer 4G, potrivit Playtech.

Un telefon micut, care imi aduce intr-un mod surprinzator aminte de prima generatie de telefoane mobile cu touch screen. Un telefon mic, elegant, prezentabil, dar nu neaparat pentru toata lumea, acest factor datorandu-se in mod special dimensiunii lui.

Probabil cei de la HP cand au gandit acest telefon au avut in minte un anumit segment de pe piata americana, dar ceea ce nu au luat in considerare este forta pe care o reprezinta iPhone pe piata in acest moment si cam cat de slab a fost primit Palm Pre in trecut.

Pentru inceput, telefonul este extrem de simpatic. Compact, cu o forma cat se poate de cunoscuta, mai ales pentru cei care au detinut in trecut un telefon Palm, acum HP.

Veer este un telefon mic, nu exista nici-un dubiu in privinta acestui aspect. 84 x 54.5 x 15.1 mm, dar cu o greutate destul de mare pentru o asemenea dimensiune, adica 103 grame.

Cititi mai multe despre telefonul HP Veer 4G pe site-ul Playtech.

Sursa foto: HP


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Telefoane pentru seniori cu ecran mare si baterie rezistenta