Cosmote Romania, al treilea operator local de telefonie mobila, a lansat un smartphone sub brand propriu, pentru promovarea acestuia compania lansand o campanie de publicitate avand ca punct central jocul Angry Birds. Cosmote move este un terminal cu ecran de 7,1 centimetri care foloseste sistemul de operare Android Froyo.
Terminalul ofera conectivitate EDGE si HSDPA, permitand o viteza de descarcare de pana la 7,2 Mbps.

Pretul terminalului incepe de la un leu, impreuna cu abonamentul Cosmote Enjoy pe o durata de 24 de luni, care ofera lunar 150 de minute nationale, 700 de minute si 700 de SMS-uri in retea si 500 Mb trafic de date, pentru 17,1 euro/luna, TVA inclus.

Fara abonament, telefonul costa 500 de lei.

Cosmote move este disponibil in doua variante, alb sau negru, ecranul capacitiv avand o rezolutie de 320x240 pixeli si 262.000 de culori.

Telefonul vine cu senzor de lumina inclus, accelerometru, GPS, compas digital.

Telefonul are o memorie interna de 150MB si slot pentru card de memorie extern cu o capacitate de pana la 32GB (disponibil separat). Telefonul are camera de 2 MP.

Campania de promovare este parte dintr-o initiativa a Deutsche Telecom, actionarul principal al OTE, grupul grec care detine Cosmote Romania, de a promova smartphone-urile si are ca punct central jocul Angry Birds.

Principalii concurenti ai Cosmote sunt Orange, Vodafone, precum si RCS&RDS si UPC Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri