Kaspersky Lab Romania, unul dintre cei mai mari jucatori de software antivirus de pe piata locala, a lansat programul „Rabla Software”, prin care companiile beneficiaza pana la 31 august 2011 de o reducere de 50% daca isi inlocuiesc solutia antivirus pe care o utilizeaza cu una noua.

Sunt eligibile licentele valabile - apartinand altor produse de securitate pentru companii - sau cele expirate de maximum trei luni.

“Prin intermediul partenerilor nostri din intreaga tara, companiile pot schimba solutia de securitate pe care o folosesc cu una din suita Kaspersky Open Space Security sau din gama solutiilor de securitate dedicata”, afirma Teodor Cimpoesu, managing director Kaspersky Lab Romania si Bulgaria.

Pentru a primi reducerea de 50%, companiile trebuie sa dovedeasca ca utilizeaza deja o solutie antivirus de business, prin prezentarea fizica sau electronica a facturii de achizitie, a certificatului de licentiere sau a contractului.

De asemenea, pot beneficia de discountul de 50% maximum 150% din numarul de statii pentru care se prezinta dovada.

Kaspersky Lab este cel mai mare producator de solutii de securitate informatica din Europa si locul patru la nivel mondial.

Sursa foto: Kaspersky


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Amenintarile financiare in 2020: domeniile fintech, mobile banking