Analistul Mark Moskowitz, de la J.P.Morgan, a spus ca se asteapta ca Apple sa lanseze doua noi iPhone-uri. Un mode nou, iPhone 5, si un iPhone 4 cu doar cateva mici modificari, in special ale designului.

“Cercetarile noastre indica faptul ca vom vedea un iPhone 5, mai subtire si mai usor decat versiunea anterioara, compatibil GSM+ si CDMA. Un al doilea device, pe care o sa-l numim iPhone 4+, va fi un iPhone 4 doar cu cateva mici modificari, acesta urmand a fi targetat in special pe clasa de mijloc si in particular China”, conform analistului J.P.Morgan.

Totodata Moskowitz a subliniat ca nu se asteapta ca Apple sa se grabeasca sa lanseze o a treia generatie de tablete, urmand ca, cel mai probabil, compania sa o lanseze abia la anul.

Citeste si:

“Alti producatori de tablete nu au reusit sa puna in pericol in mod serios suprematia Apple. Ofertele RIM si MMI au fost dezamagitoare. De asemenea, am avut posibilitatea de a testa noua tableta Sony, inainte de lansare. Nu am fost impresionati”, spune Mark Moskowitz.

Totodata, este probabil ca Apple sa doreasca sa implementeze in iPad 3 noile procesoare cu patru nuclee A6 care urmeaza a fi lansate abia anul viitor.

Cel mai probabil Apple va dezvalui noul model iPhone in octombrie, cu livrare luna urmatoare.