Ted Lattimore, fostul CEO al MobiFon (Connex- in prezent Vodafone Romania), revine pe 17 noiembrie la Bucuresti pentru vorbi despre viziune strategica si rezultate de afaceri in cadrul primei editii a conferintelor Enlightening, organizate de Expo Media
Lattimore a fost in ultimii patru ani CEO si presedinte al Carmanah Technologies Corp, o companie fondata in 1996 care produce si distribuie produse de semnalizare si iluminat pe baza energiei solare. Managerul a fost inlocuit din aceasta functie la jumatatea acestei luni.

El are o experienta de peste 25 de ani de antreprenoriat si management in industria de telecomunicatii mobile, Lattimore fiind printre cei care au lansat acesta industrie in 1985 in Canada. La inceputul lui 2000, Lattimore a devenit CEO al MobiFon (Connex-in prezent Vodafone Romania) si a condus compania pana in noiembrie 2005, cand a fost inlocuit de Liliana Solomon. Acesta a mai detinut diferite functii de management in cadrul mai mai multor companii de telecomunicatii canadiene.

Discursul lui “Viziune strategica si rezultate de afaceri” va deschide prezentarile si dezbaterile din cadrul conferintei.

Printre vorbitori se afla si Robert Murray, vicepresedinte executive pentru America de Nord in cadrul Faronics Corporation, Kevin Heaney, vicepresedinte pentru vanzari si marketing la Endurance Wind Power, Ada Roseti, channel director pentru Europa de Sud-Est in cadrul Discovery Networks CEEMEA, Sergiu Negut, director general adjunct Regina Maria si Catalin Velescu, director general in cadrul 3M Romania.

Printre temele abordate in timpul evenimentului se numara: cum sa construiesti strategia potrivita intr-un mediu de afaceri in continua schimbare, cum sa obtii angajamentul veritabil al oamenilor, cum sa inovezi astfel incat sa fi competitiv si sa cuceresti atat rationalul, cat si emotionalul consumatorului, cum sa fii un lider autentic.

Sursa foto: Expo Media
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri