Ted Lattimore, fostul CEO al MobiFon (Connex- in prezent Vodafone Romania), revine pe 17 noiembrie la Bucuresti pentru vorbi despre viziune strategica si rezultate de afaceri in cadrul primei editii a conferintelor Enlightening, organizate de Expo Media

Lattimore a fost in ultimii patru ani CEO si presedinte al Carmanah Technologies Corp, o companie fondata in 1996 care produce si distribuie produse de semnalizare si iluminat pe baza energiei solare. Managerul a fost inlocuit din aceasta functie la jumatatea acestei luni.

El are o experienta de peste 25 de ani de antreprenoriat si management in industria de telecomunicatii mobile, Lattimore fiind printre cei care au lansat acesta industrie in 1985 in Canada. La inceputul lui 2000, Lattimore a devenit CEO al MobiFon (Connex-in prezent Vodafone Romania) si a condus compania pana in noiembrie 2005, cand a fost inlocuit de Liliana Solomon. Acesta a mai detinut diferite functii de management in cadrul mai mai multor companii de telecomunicatii canadiene.

Discursul lui “Viziune strategica si rezultate de afaceri” va deschide prezentarile si dezbaterile din cadrul conferintei.

Printre vorbitori se afla si Robert Murray, vicepresedinte executive pentru America de Nord in cadrul Faronics Corporation, Kevin Heaney, vicepresedinte pentru vanzari si marketing la Endurance Wind Power, Ada Roseti, channel director pentru Europa de Sud-Est in cadrul Discovery Networks CEEMEA, Sergiu Negut, director general adjunct Regina Maria si Catalin Velescu, director general in cadrul 3M Romania.

Printre temele abordate in timpul evenimentului se numara: cum sa construiesti strategia potrivita intr-un mediu de afaceri in continua schimbare, cum sa obtii angajamentul veritabil al oamenilor, cum sa inovezi astfel incat sa fi competitiv si sa cuceresti atat rationalul, cat si emotionalul consumatorului, cum sa fii un lider autentic.

Sursa foto: Expo Media


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Vodafone Romania o numeste director de resurse umane pe Anca Marcu
Setari Cookie-uri