Operatorul telecom Cosmote a lansat hotspot-ul mobil Wi-Fi Connect MF60 ce le permite clientilor sa isi creeze propriile retele Wi-Fi, oriunde s-ar afla. Modemul ofera viteze de descarcare de pana la 21.6 Mbps si ofera utilizatorilor posibilitatea sa stocheze informatii pe un card mobil, ce poate fi inserat in slotul MicroSD.
Connect MF60 este disponibil pe negru si are un design impresionant. Este un router wireless Wi-Fi ultra-portabil ce permite dispozitivelor mobile compatibile Wi-Fi, precum iPad si iTouch, sa se conecteze prin Wi-Fi la internet. Cu o interfata USB 2.0 de mare viteza, modemul ofera o viteza de descarcare de pana la 21.6 Mbps si o viteza de incarcare de pana la 5.76 Mbps si poate sustine pana la cinci conexiuni simultane la internet, compatibile cu standardul Wi-Fi 802.11 b/g.

Modemul Connect MF60 are ecran LED si o baterie de 1500 mAh. Autonomia este de aproape patru ore (pentru utilizare intensiva, transfer de date permanent), insa bateria asigura un timp de asteptare de pana la 100 de ore. Modemul este disponibil impreuna cu software de instalare automata a driverelor si cu securitate Wi-Fi: WEP/WPA/WPA2/WAPI.

Modemul permite utilizatorului sa trimita si sa primeasca SMS-uri direct de la interfata sa web si este compatibil cu urmatoarele tehnologii: GSM / GPRS / EDGE / WCDMA / HSPA / HSPA+.

Connect MF60 va fi disponibil in toate magazinele Cosmote si Germanos la pretul de 29 de lei (TVA inclus), impreuna cu abonamentul Cosmote XL pe doi ani. Cu acest abonament, utilizatorii beneficiaza de un trafic inclus de 25 GB/luna si acces Internet de mare viteza de pana la 21.6 Mbps.

Clientii pot testa routerul ultra-portabil Wi-Fi in 40 de magazine Cosmote Romania si Germanos.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri