Motorola prezinta in premiera mondiala Motorola W220, primul terminal cu clapeta dotat cu radio FM, stabilind astfel noi standarde de stil si functionalitate si aducand consumatorilor din intreaga lume informatii vitale dar si sunete de calitate.

Motorola W220 raspunde nevoilor consumatorilor din intreaga lume, oferindu-le solutiile de care au nevoie pentru a ramane in permanenta conectati. W220, cel mai recent terminal lansat de Motorola, este creat special pentru a satisface cele mai variate cerinte ale pietei si se incadreaza in programul “Connect The Next Billion”.

Dispunand de un radio FM incorporat care ofera distractie nelimitata in miscare, Motorola W220 are un buton dedicat pentru acces la internet, MMS si capacitate de downloadare media, fonturi mari, alarma si o agenda cu capacitate de 600 de numere. Foarte inteligent, telefonul Motorola W220 dispune de ecran extern cu pictograme colorate pentru vizualizarea mesajelor, nivelului bateriei si a apelurilor primite de utilizator.

“Motorola este dedicata indeplinirii celor mai diverse cerinte actuale ale consumatorilor din intreaga lume, oferindu-le solutii pentru ca ei sa-si poata alege produsul cel mai potrivit pentru viata lor profesionala si privata”, spune Steve Lalla, Vice President si General Manager, Mass Market Products, Mobile Devices. “La sfarsitul anului 2005, compania Motorola a lansat mai multe terminale fara clapeta. Acum, si prin lansarea terminalului W220, primul telefon cu clapeta dotat cu radio FM, ne consolidam chiar mai mult forta portofoliului Motorola.”

Motorola W220 masoara 46 x 95 x 16.6 mm si cantareste 93 grame, iar caracteristicile sale includ un ecran color de dimensiuni mari si o durata de viata a bateriei de pana la 293 de ore in regim de asteptare si pana la 497 de minute durata de convorbiri.

Motorola W220 va fi disponibil pe piata in trimestrul al treilea al anului 2006.