Compania de hosting romaneasca Hostway, alaturi de companiile IT HP si Omnilogic au lansat miercuri o oferta de hosting dedicat cu discount de 50% pe viata ce este disponibil la pre-comanda exclusiv pe site-ul Hostway si include trei planuri de hosting pe servere dedicate, cu preturi cuprinse intre 99 si 349 euro/luna, conform companiei.
Activarea unui server se realizeaza complet automat si dureaza 20 de minute, “o premiera pentru piata de IT din Romania”, conform oficialilor Hostway.

Serviciul a fost dezvoltat de Hostway Romania, in parteneriat cu HP si Omnilogic. Fiecare dintre cele trei planuri include inchirierea unui server enterprise HP, conexiune Internet la viteza 1Gb, acces prioritar la suport tehnic 24/7 (telefonic si prin email ) si colocare in centrul de date Omnilogic, construit la standard Tier-3.

Procesul de cumparare si cel de activare se vor desfasura in intregime online. Hostway a inlocuit complet portofoliul de servere cu modele HP, care au permis automatizarea completa a serviciului. De asemenea, Hostway a semnat un parteneriat pe o perioada de 5 ani cu Omnilogic, care va furniza suport pentru serviciile de tip hosting sau cloud-computing.

Primele servere se vor activa incepand cu 1 decembrie, pentru toti clientii care au plasat pre-comenzi pana la data respectiva.

“Conform estimarilor noastre, peste 70% dintre companiile mici si mijlocii au o infrastructura de IT improvizata. Se lucreaza cu servere tinute in sediu, fara niciun fel de backup sau redundanta. La prima problema hardware mai serioasa dispar complet documente si proiecte pentru care s-a muncit uneori si ani de zile, spune Flaviu Radulescu, managing director Hostway Romania

Ce parere aveti de aceasta alianta si acest serviciu? Comentati mai jos.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri